Booking av konferansierer

Finn Jarl Treider

Finn Jarl Treider

Daglig leder
Mari Ørstavik

Mari Ørstavik

Konferansier
Roger Evensen

Roger Evensen

Konferansier
Erling Falch

Erling Falch

Konferansier

Booking underholdning/konferansier

Eventmakerne sørger for underholdning eller konferansier på dine arrangementer.

Kim Kolstad

Kjent fra TV-suksessen Hotell Cæsar

Dag Solheim

Kjent fra Canal+

Christian Ingebrigtsen

Musiker, sanger og produsent

Åge Steen Nilsen

Musiker, sanger og produsent

Sunny

Sanger og entertainer

Sambaladies

Forrykende danseshow

Eirik Johansen

Tidligere vokalist i Gluntan og Scandinavia. Presenteres nå som soloartist, og med eget band.
Kan bestilles alene, med pianist/gitarist eller fullt band.

Gutta fra Scandinavia

Gutta fra Scandinavia er en av Norges mest etterspurte og populæreste danseband-duoer. Kan også bestilles som trio.

Chriss Chrissell

Med over 30 års erfaring i barne og familieunderholdning bak seg, er Chriss Chrissell i dag en av Norges ledende tryllekunstnere for barn og familie.

I sine show har Chriss Chrissell med seg levende dyr. Både trylleduer og en ekte kanin, noe som er utrolig populært blant barna. Noen ganger har han også med seg andre dyr, som riktignok ikke er levende i utgangspunktet. Men i hendene til Chriss Chrissell blir de i høyeste grad levende – når han buktaler med dem.

Trylleshowene til Chriss Chrissell er tettpakket med tryll og tull, mystikk og magi, hvor hele familien er engasjerte i fra begynnelse til slutt. Både barn og voksne er oppe på scenen og hjelper Chriss Chrissell med hans tryllerier. Her blir det like mye moro, mystikk og magi for treåringen som for tolvåringen. Ja, til og med mamma og pappa, bestemor og bestefar morer seg, og blir forbløffet av Chriss Chrissells tryllekunster.

Baard Kolstad – eksklusive og unike trommeshow

Baard Kolstad har siden 16-års alderen hatt som sommerjobb å gjøre trommeshow som gatemusikant på Aker Brygge og Karl Johan. Til den samme gode responsen hver eneste gang har dette utviklet seg til å bli et unikt YouTube-fenomen.

Med fler enn 35 millioner visninger over hele verden, kan nok Baard Kolstad anses som en av verdens mest sette trommisser på nettet.

Baard Kolstad har også blitt invitert og gjort samme type show i USA, Sveits, Russland og Japan. I 2012 deltok han i verdensmesterskap i elektronisk tromming i Los Angeles og møtte vinnere fra 15 andre nasjoner/kontinenter. Han vant hele konkurransen og fikk et solid internasjonalt gjennombrudd etter det.

De eksklusive og unike trommeshowene er noe som tiltrekker seg alle mulige publikumere; alt fra den «vanlige mannen» i gate, til Romfolk, familier med små barn, festmennesker osv. Mye av grunnen er den ekstreme energien og høydepunktene han oppnår både visuelt og rytmisk. Alle som får med seg et slikt show har garantert fått en energi- og rytmikk-overdose de sent vil glemme.

Kan du Kvekke som verdens mest berømte And fra Andeby?

Foto: Marius Alstedt

Møt den første norske Donald stemmen, Rune Alstedt som sammen med Terje Maarstad lager konkurranser, synger og underholder både voksne og barn.

Terje har lang fartstid som sanger og underholder. Rune har inntil nylig, faktisk i hele 22 år, vært stemmen til Donald på de fleste Donald filmene du har sett på TV.

Er du en «kvekker» så vil det bety en fin premie på deg. Eller kanskje på en av de voksene som prøver seg, som takk for innsatsen. Dere vil også lære sanger fra Disney’s store eventyrverden.

Terje og Rune har i mange år stått på en scene nær deg som underholdere.

Ta kontakt med oss, vi formidler kontakt begge veier mellom artist og arrangører!